středa 28. října 2015

Bazen jindrichuv hradec 3 ms

Provozujeme kryt plaveck bazn o rozmrech 16,6 m x 8 m s kapacitou 30 osob. Nechcete pijt o dnou nabdku prce v Jindichov. Kryt bazn 25x12,5 m, Kryt brouzdalit 10x6 m s hloubkou 50cm, skluzavky, prlezky. Linka 22 Jindichv Hradec, Jitka Bobelovka - Jindichv Hradec, sdlt. Modern arel v Jindichov Hradci spojil aquapark a plaveck bazn do pitalivho vodnho centra pro voln as a rekreaci. Aquapark a plaveck bazn Jindichv Hradec Hotely a ubytovn v okol Aquapark a plaveck bazn Jindichv Hradec.

K dispozici je ko deva a jedno balen devnho uhl (v cen). Brigda - Doruovn novin a letk - Depo Jindichv Hradec. Prvnm a nejblim mstem je bazn v Jindichov Hradci. Jin echy - chaty a chalupy s baznem - k pronajmut chaty a chalupy s baznem v Jinch echch - vbr ubytovn z objekt.

Plaveck bazny Jihoesk kraj Sluby msta Jindichv Hradec - plaveck bazn a venkovn aquapark. Aquapark Jindichv Hradec Jchymova 865III, Jindichv Hradec Pokladna recepce: tel. Vbrov zen me mt 1 3 kola a probh formou individulnho pohovoru. Mase pravidla uvn tvorba www strnek: goodlookyng solutions 640 ms.

Zaputn bazn 3 x 6 x 1,2 m s posuvnm zasteenm, solrn sprcha, lehtka. Mstsk informan centrum Jindichv Hradec Velikonon prohldky na zmku v Jindichov Hradci. Dle jsou zde umstny 3 typy saun klasick finsk, bylinkov a infrasauna.

Msto Jindichv Hradec

3 vnitn a 3 venkovn bazny(Plaveck bazn 156 m 28 C, Dts. Nabz bazn 50 x 20 m, dtsk bazn 20 x 10 m, skokansk bazn 10 x 12 m s hloubkou 3,6 m. Bestway bazn rodinn s konstrukc 3,66 x 1,00 ms kartuovou filtrac Na je Bestway bazn rodinn s konstrukc 3,66 x 1,00 m s kartuovou. Plaveck bazn a venkovn aquapark Plaveck bazn a venkovn aquapark. Jchymova 865III, 377 01 Jindichv Hradec Rozloha aquaparku: 1 423 m2 Budova plaveckho.

Plaveck bazn a venkovn letn aquapark Jindichv Hradec. Aquapark, kryt bazn a plovrna Jindichv Hradec Star Msto. Rodie kojenc mohou v mstskm Plaveckm baznu Jindichv Hradec vyuvat Sobotn. Linka 11 Jindichv Hradec, Radouka - Jindichv Hradec, Otn-tona J v PDF. Jzdn dy MHD - ICOM transport, a.s. Matesk kola Kunak, okres Jindichv Hradec Sportovn 445, Kunak, okres Jindichv Hradec.

Kudy z nudy - Aquapark a plaveck bazn Jindichv Hradec Modern arel v Jindichov Hradci spojil aquapark a plaveck bazn do. Celosttn informan postrl CZREGION udlil mstu Jindichv Hradec 3. Aquapark a plaveck bazn Jindichv Hradec Kam s dtmi. Plaveck bazn a venkovn aquapark Jindichv Hradec. Najdete zde velk plaveck bazn o dlce 25 m s esti plaveckmi drahami, mal.


Žádné komentáře:

Okomentovat