neděle 14. února 2016

Chata pod chopkom bystra

Chata pod chopkom bystra

Located in Nizke Tatry s village Bystra, Chata pod Chopkom is just 700 metres. Apartmny s vlastnm vchodom v apartmnovom dome v Bystrej. Bystr (okres Brezno) - Wikipdia Bystr je obec na Slovensku v okrese Brezno. Chata pod Chopkom je situovan v atraktvnom prostred malebnej obce Bystr, rozprestierajcej sa na junej strane Nzkych Tatier. Chata pod Chopkom - Bystr BR 17. Poloha Chaty pod Chopkom zaisuje v blzkom okol irok monosti pre port.

Chata POD CHOPKOM - Tle - Bystr 24. M: Chata pod Chopkom, Tale, Slovensko - 30. PIVO - Okres Brezno, okrem Brezna horsk chata Kamenn chata pod Chopkom Banskobystrick kraj, Ostatn, Hrebe Nzkych Tatier, Pod Chopkom, Bystr Hodnotenie Robia jedlo ari 2.49. BR) cez obec Bystr, smer Tle a na zver Bystrianskej doliny na Srdieku. Snehov sprvy Hotel Tatry, hotel Tle, hotel Nzke Tatry Bystr 108 - Tle, 977 65 Brezno Slovensk republika. Brezno Hotels m Wellness Hotel Bystr is located in a quiet area 2 km from the Tale Ski Centre.

Chata pod chopkom bystra

Ubytovanie a stravovanie v obci Wellness hotel BYSTR je situovan na zaiatku atraktvneho turistickho. Okolie chaty poskytuje irok monosti letnch a zimnch aktivt. Pohad na chatu v pozad s vrcholom Chopku.

Chata Kosodrevina Chata Kosodrevina (turistick ubytova) le na junch svahoch Nzkych Tatier, na pät Chopku, uprostred najväieho lyiarskeho strediska na Slovensku. Chata POD CHOPKOM - Nzke Tatry - Tle - Bystr. Kamenn chata pod Chopkom (Kamienka) Kamenn chata pod Chopkom (Kamienka).

Chata Kosodrevina

Bystr - Chopok juh, Byt, Ubytovanie 22732 LIMBA 16 osb, 85 EURapartmnnoc. Chata pod Chopkom sa nachdza v obci Bystr v Nzkych Tatrch, len 700 metrov od zjazdoviek na Mte pod umbierom a 2 km od lyiarskej oblasti Tle. Bystr Na predaj chata v tdiu vstavby v rekreanej oblasti Tle. Chata pod Chopkom, ubytovn Slovensko, apartmn na horch Slovensko - ubytovn Bystr: chata pod Chopkom.

Predaj exkluzvneho apartmnu s krbom pod Chopkom v blzkosti. Penzin Bystrinka: Ubytovanie Bystr Tle - Nzke tatry Penzin Bystrinka sa nachdza v jednej z najkrajch ast Slovenska, v malebnej nzkotatranskej obci Bystr, v znmom rekreanom stredisku Bystr. BYSTR, Slovensko Zjazdy dovolenka Dovolenka a last minute. Chata Trangoka: Chopok juh, Nzke Tatry Chata Trangoka sa nachdza na pät horskho masvu Nzkych Tatier, v zvere doliny Bystr v lokalite Chopok juh.

Chata pod chopkom bystra

Popis ubytovania: Chata pod Chopkom sa nachdza v atraktvnom prostred na junej strane Nzkych Tatier v obci Bystr, okres Brezno. Bystr dolina - Tle - okol Bystr dolina - Tle - okol. Chata Kamienky - ubytovanie v obci Pavina Lehota. Ubytovanie Bystr - Chata pod Chopkom s dvomi samostatnmi apartmnmi stoj priamo v obci. Liptovsk Jn - horre Pred Bystrou - Svidovsk sedlo - Kameolom.


Žádné komentáře:

Okomentovat