úterý 28. června 2016

Katastr nemovitosti marushka

Katastr nemovitosti marushka

Z tohoto dvodu nen mon k databzi. Dlkov pstup k datm katastru nemovitost m nov prohle. Katastr nemovitost a katastrln mapa nahlen Katastr nemovitost a katastrln mapa. Aplikace umouje zskvat nkter vybran daje tkajc se vlastnictv parcel, staveb, jednotek (byt nebo nebytovch). Tato strnka je pstupn uivatelm s oprvnnm: Standardn pstup. S dstavuje novou generaci prostedk pro publikaci a vyuvn dat GIS v prosted Internetu a.

DTMM, ortofotomapa i katastr nemovitost vizualizace 3D dat prostednictvm 3D). Obsah katastrln mapy a mapy pozemkovho katastru se zobrazuje od. Dlkov pstup k datm katastru nemovitost nov vyuv grafick prohle serveru Marushka od spolenosti Geovap. Nejdve je teba zadat nzev nebo kd katastrlnho zem, kde se. ZK - Archiv-WEB Nyn jste zde: Katastr nemovitost Digitalizace a veden katastrlnch map. Tak mete poloky vybrat pomoc mapy (aplikac Marushka) tlatkem.

Pechod na nov mapov server Marushka 4). Katastrln mapa Mapov aplikan server Marushka firmy GEOVAP, spol. Zobrazen poadovan mapy v aplikaci nahlen do katastru online. Katastru nemovitost pesmrovnm do aplikace Nahlen do KN. Zkladn mapa R Drobn pamtky V aplikaci Marushka Katastru nemovitost jsou ve vchozm stavu Zkladn mapy.

Dlkov pstup k dajm katastru nemovitost - Npovda Seznam vodnch dl Obce sti obc Katastrln zem Statistick daje o k. Katastr nemovitost a katastrln mapa Katastr nemovitost a katastrln mapa. Nahlen do katastru nemovitost ONLINE Jak hledat mapu v nahlen do katastru nemovitost ONLINE? Nov pidan pehledn tmata zemn pln a Katastrln mapa a adresy. Vzhledem k tomu, e tato aplikace nen placen, el extrmnmu potu pstup.

Nahlen do katastru nemovitost ONLINE

Mapov aplikan server Marushka firmy GEOVAP, spol. Tip: Piblenm na rove ulic se zobraz katastrln mapa. Marushka Mapov aplikan server Marushka firmy GEOVAP, spol. Katastr nemovitost 2.0 - mapov nahlen a katastrln mapa Katastr nemovitost a katastrln mapa, interaktivn on-line nhled do katastru nemovitost.

Sloupci pomoc odkazu Zobrazen mapy a pod grafickm prohleem. Nahlen do katastru nemovitost Nahlen do katastru nemovitost. Npovda k ovldn aplikace Marushka Pehled novinek a zmn v aplikaci Marushka. Online prohlen mrana bod s mapovmi podklady (nap. Poskytovn daj z katastru nemovitost Poskytovn dat z katastru nemovitost se d nkolika prvnmi pedpisy: zkonem o katastru nemovitost (. Nahlen do katastru nemovitost zaprv umouje vyhledn parcely.


Nahlen do Katastru nemovitost - ZK - Geovap - Marushka Nahlen do Katastru nemovitost. Pod levm dolnm okrajem marushka katastrln mapy mte funkn tlatka jako pibliovn, oddalovn, ipky vped. Pvodn technologie MYSIS byla nahrazena mapovm serverem Marushka. Dlkov pstup k dajm katastru nemovitost - Npovda Mapy s aplikac Marushka. A vnitn kresba parcel, kter umouje vyhledat dostupn zemn studie na parcele katastru nemovitost. M - katastrln mapy v R, INFORMACE, sla parcel a pozemk, vyhledvn v katastru nemovitost, katastrln ady, budovy a jednotky.


Žádné komentáře:

Okomentovat